FRED.

FRED. Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fred.. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 13:28 Heeerlijk! Bezorgtijd was alleen wel ├ęcht absurd
26 apr 2022 om 17:33 Nooit meer
11 apr 2022 om 13:18 Ik post sporadisch reviews hier, want eten is eten, toch? Nee, in dit geval niet. Dit is een uitzondering. De boneless spareribs sandwich is zonder twijfel het lekkerste broodje dat ik ooit heb gegeten. Ja, inderdaad; "ooit." - Echt heerlijk. 10/10.
18 feb 2022 om 14:03 Very tasty food, a bit on the expensive side for the amounts that we got but it was certainly decent over-all. Delivery guy was polite and nice, too!
8 dec 2020 om 20:26 Super vers en vol van smaak! Ik heb echt zitten genieten:) Super snel bezorgd, echt een aanrader!!
31 okt 2020 om 19:20 Dit is gewoon goed. We hadden al heel erg honger dus dat kan helpen met hoe lekker je iets vindt maar dit was echt lekker.
23 okt 2020 om 17:09 Was heel erg lekker en keurig verpakt! Is ook op tijd bezorgd! Zeker aan te raden !
20 okt 2020 om 19:27 De lunch was lekker en zeer goed, met veel zorg verpakt. Bezorgtjjd: goed Zeker een aanrader!